Drop de tunge løft brug en løftemagnet

Arbejder du med store og små ting i metal, som du skal flytte fra sted til sted, kan en løftemagnet, være en rigtig stor hjælp. Det er en kraftig magnet med et håndtag. Magneten griber fat i materialer og håndtaget giver dig et bedre greb om materialet. Ved store materialer som kræver to mand om at løfte, kan du bruge magneten i begge ender.

Skån dig selv og dine medarbejdere

Magneten er en hjælp når du arbejder med metal der skal løftes. Skån dig selv og dine medarbejdere ved at bruge en løftemagnet i stedet for at slide på ryggen. Magneten kan spare mange sygedage, med ondt i ryggen, for både dig og dine medarbejdere. Magneterne får i flere udgaver, og der findes helt sikkert en, der passer til dig og dine medarbejders behov. Skån ryggen, brug en smart magnet i stedet for.

Arbejder du med store og små ting i metal, som du skal flytte fra sted til sted, kan en løftemagnet, være en rigtig stor hjælp. Det er en kraftig magnet med et håndtag. Magneten griber fat i materialer og håndtaget giver dig et bedre greb om materialet. Ved store materialer som kræver to mand om…